Pentas Hidup: May 2013

Sharifah Sakinah Tak Bogel – Anzalna


sharifah sakinah


Kontroversi video Keek Sharifah Sakinah yang sememangnya tidak sedap mata memandang turut memalitkan lumpur kepada Anzalna. Ini kerana video tersebut di”upload” menggunakan akaun Keek Anzalna. Bagi Anzalna, nasib Sharifah Sakinah tidak baik kerana video itu menjadi panas di YouTube
. sharifah

 Anzalna memberitahu yang perangai Sharifah Sakinah sememangnya gila-gila. Menerangkan kejadian tersebut, Anzalna berkata:-
“Ya, memang dia guna akaun Keek saya. Kami tukar-tukar Keek. Sebenarnya ketika itu kami di set penggambaran drama ‘Orang Gaji IQ’. Masa tu tengah waktu berehat. Saya, Sakinah, Syazwan Zulkifli dan ramai lagi, kami semua memang berperangai giler-giler. Asal ada saja perkara yang kelakar sewaktu itu, kami akan Keek. Kami merapu-rapu jer sebab kepala masing-masing giler-giler. Kami hanya berseronok.
Malangnya nasib Sakinah tak baik (gelak). Tak sangka ramai yang melahirkan tanggapan negatif terhadap video itu. Apa yang boleh saya katakan, Sakinah tak bogel. Dia tak buat perkara-perkara yang lucah. Ketika tu kami beramai-ramai dalam satu bilik. Hanya orang sekeliling kami saja yang tahu apa yang jadi. Memang Sakinah ada sebut perkataan-perkataan yang tidak elok di dengar, mungkin itu yang membuatkan masyarakat tak dapat terima benda sebegitu
Orang kata, artis ini memang standard gila-gila dan lucahnya lain macam sikit. Tinggi sikit daripada orang biasa. Bagi Abang Nara memang dah lucah dan tidak sesuai langsung video Sharifah Sakinah nie. Takkan nak tunggu bogel baru nak menyesal? Senang cerita, tak payahlah upload video-video mengarut nie. Buat sakit mata dan sakit hati je melihatnya.

Justin Biebier Kena 'Boo' Di Billboard Music Awards


Pada malam itu, Justin Bieber mendengar korus 'boo' semasa peminat mengundi untuk Milestone Award di Billboard Music Awards di Las Vegas.

"Saya berusia 19 tahun," katanya kepada orang ramai sewaktu menerima anugerah terakhir malam itu. "Saya fikir saya melakukan kerja yang cukup baik."

Mereka di khalayak ramai berkata sambutan negatif kepada Bieber adalah lebih kuat dalam arena daripada ia kedengaran di televisyen.

"Ini bukan gimik," kata beliau seterusnya berkata, dalam bunyi seperti nada gelisah. "Saya seorang artis, dan saya perlu diambil serius."

Selepas membuat persembahan, SkyBlu LMFAO datang untuk membela, memberitahu pemberita, "Pernahkah sehari anda tidak mendengar nama Justin Bieber? Sebab itu anda perlu respek kepadanya."

Malam itu tidak semua adalah perkara buruk untuk Bieber kerana dia juga pulang dengan anugerah Artis Lelaki Terbaik.

Beliau juga membuat dua kali persembahan, menyanyi lagu "Take You" dari album 2012 beliau Believe dan kemudian mengambil tempat di pentas dengan Will.i.am dari Black Eyed Peas untuk kolaborasi mereka, "# thatPOWER."

Followers