Pentas Hidup: August 2012

StiForp Proftis Semakin Panas Di FaceBook

Join Stiforp!! TANPA MENAJA di STIFORP Anda berpeluang mendapat bonus walaupun tidak pandai / mampu menaja langsung, iaitu dari bonus powerline dan bonus matrik bila berlaku spillover (pasti akan berlaku cepat atau lambat). Dan Anda boleh menerima sehingga USD2047.00 (RM6000) walaupun TAK PANDAI MENAJA dengan syarat Anda kekal aktif dalam MATRIK.

PELUANG MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN TANPA MENAJA !!

Adakah anda tercari-cari peluang terbaik untuk menjana pendapatan PASIF ?
"Memperkenalkan STIFORP, Sistem Hebat Yang Terbukti Membantu Apa Saja Perniagaan Anda Dan Berpeluang Mendapat Extra Income Walaupun Tak Pandai Menaja !
Anda TETAP berpotensi pulangan sehingga USD 8,847 sebulan walau tanpa MENAJA !!!
http://tinyrich12.STIFORPMY.com/

Bagaimana jika Saya tak pandai menaja walau seorang pun..!
Di STIFORP Anda berpeluang mendapat bonus walaupun tidak pandai/mampu menaja, iaitu dari bonus powerline dan bonus matrik bila berlaku spillover (pasti akan berlaku cepat atau lambat). Dan Anda boleh menerima sehingga usd2047.00 (RM6000.00) walaupun 
TAK PANDAI MENAJA dengan syarat Anda kekal aktif sebagai ahli dan network Anda mendapat spillover dari upline. Walaupun bonus ini tidak berlaku sekelip mata namun inilah satu satunya perniagaan yang boleh membantu ahli yang tak pandai menaja untuk mendapat bonus.. setiap bulan !!
Tools...All in One.. mengembangkan apa jua biz anda - ahli di galakkan menggunakan tools yang tersedia yang bernilai  USD6000 semaksima yang mungkin untuk keistimewaan ahli-ahlinya.
Tetap dapat Income setiap bulan walaupun Anda malas... mampu menjana pendapatan Duduk diam... mampu menjana pendapatan Tak pandai menaja... mampu menjana pendapatan 
Anda mengganggur....Pun tetap ada pendapatan bulanan !!!!
Buta internet.....tunggu saja akhir bulan !!!!
STIFORP... Spilover hebat dan canggih
Merealisasikan pendapatan samarata untuk ahli-ahlinya berdasarkan KEMAMPUAN.... dalam kelebihan gerak kerja....
Sesiapa sahaja dalam rangkaian kita, asalkan mereka kekal melanggan produk stiforp, (sudah upgrademaka anda tetap dapat 2.5% dari setiap orang bawahan yang lakukan mantain USD9.95 setiap bulan! Tanpa syarat, walaupun anda TAK  pernah  menaja seorang pun. Malah anda tetap layak layak memperolehinya.!
Maka itu....tidak ada sebab untuk anda tidak boleh menyertai STIFORP yang begitu teramat mudah untuk menjana pendapatan setiap bulan...Jadi jangan tunggu lagi atau melihat orang lain dan kawan-kawan meraih BONUS setiap bulan terlebih dahulu !!!!!
 Peringatan utk kawan2 yg join dgn RM160: pastikan anda menten setiap bulan US$9.95 (RM32) utk kekal AKTIF. Next billing date boleh check kat Personal Info.
in case akaun anda dah tamat tempoh, anda masih diberi tempoh 10 hari utk renew, kalau terlepas tarikh tu, akaun anda akan terkeluar dari matrix utk selama-lamanya.. jadi nak selamat terus lock utk setahun RM480..Macam mana nak buat bayaran dan bayaran komisen dibuat?
Untuk Membuat Pembayaran
Apa yang anda perlu lakukan, mohon debit kad (master kad) dimana-mana bank yang menyediakan kemudahan ini, Urusan paling mudah di Eon Bank (hongLeong). Lepas tu, Login ke sistem dan buat pendaftaran. Segala langkah untuk mendaftar ada ditunjukkan didalam sistem anda. Anda digalakkan mendaftar percuma dulu dan meneliti berapa bayaran  untuk pendaftaran, pemberian bonus, momentum ahli serta kemudahan2 lain.
Untuk Membuat Bayaran,Klik Sini 
Guna langgan sistem STIFORP untuk MAJUKAN BISNES SEDIA ADA ANDA!!! Kumpul database, lead prospek dengan sistem STIFORP. Jika anda tiada bisnes, boleh fokus berbisnes dengan buat duit dari rumah dengan STIFORP BAGAIMANA BONUS DIBAYAR KEPADA KITA? 
1. Selepas upgrade keahlian, kami akan emailkan kepada anda panduan untuk mendaftar kad debit STIFORP Payoneer Mastercard. Ianya PERCUMA! Dan akan di pos ke rumah kita dalam masa 3-4 minggu.
2. Bila dah sampai kad, boleh aktifkan secara online saja dan semak baki secara online macam tengok dalam Maybank2u - cukup mudah.....
3. Maka, bila tengok bonus sudah masuk dalam kad, cepat-cepat pergi mana-mana ATM, dan keluarkan secara TUNAI  !!! p/s: selain dari cara masuk kad debit, STIFORP juga ada berikan pilihan cara untuk terima bayaran melaui cek atau akaun alert pay. Sesiapa ada akaun alert pay boleh juga buat. Tapi, kami lebih suka pakai kad debit payoneer nih. Ada stylo la jugak bila shopping pakai kad debit luar negara. 
Kad Debit Stiforp Payoneer akan dihantar ke rumah anda !!!  
Anda boleh keluarkan pendapatan atau BONUS  di mana-mana ATM satu dunia!!
                                                       
Bagi urusan pembayaran komisen, syarikat Stiforp memberi pilihan kepada ahli samada nak menggunakan Cek atau melalui debit kad yang pihak syarikat Stiforp sediakan percuma kepada ahli. Bagi ahli yang mahu gunakan kad, anda digalakkan membuat permohonan segera setelah mendaftar sebagai distributor kerana pemprosessan dan penghantaran kad debit ini mengambil masa paling lama sebulan untuk sampai ke alamat rumah anda. Untuk Memohon Kad ini , Klik Sini
 Cara Memohon Kad Debit Stiforp 
"Lock" kedudukan anda sekarang, sebab inilah 
peluang kita untuk buat duit raya....
Kejayaan permohonan serta kelulusan proses Payoneer Debit Mastercards akan diemailkan kepada anda. Sebagai Ahli aktif.
sentiasalah buka email untuk INFO secara terus dari STIFORP.
Tak Pandai Menaja PUN tetap boleh Dapat INCOME Setiap Bulan .....
Klik di sini  JOIN NOW
Pendapatan mingguan
Earnings Summary
Pay PeriodDate PaidGenenerationsMisc
Earnings
Total
Enroller2nd Gen3rd Gen4 Star Infinities5 Star Infinities
Jun 21 2012 - Jun 22 2012Jun 27 2012$75$0$0$0$0$$75
Credit Details
IDUserNameGenerationAmount
1958733syazoneSayed Mohd Sukri Syed NawawiEnroller$25
1959288khazanahduitraziayuddin sallehEnroller$25
1962826highincomeEkey Hussain KusainiEnroller$25
Earnings Summary
Pay PeriodDate PaidGenenerationsMisc
Earnings
Total
Enroller2nd Gen3rd Gen4 Star Infinities5 Star Infinities
Jun 28 2012 - Jun 29 2012Jul 05 2012$250$14$1$0$0$$265
Credit Details
IDUserNameGenerationAmount
1950243juaraamran yaacobEnroller$25
1959557hussaini1331Hussaini Amran Abdul HamidEnroller$25
1960925schasamadscha samadEnroller$25
1963206sitiramadhansiti ramathan mahamedEnroller$25
1963806supermokMOKHTAR HUSSINEnroller$25
1966254AbuPutraAnuar SamatEnroller$25
1968785ilaawanramlah wannasan2nd Gen$2
1969534iriecanatasyaNur Anthashah Alwi2nd Gen$2
1970391aminrashidmuhammad al amin rashid2nd Gen$2
1971837superwirdaNik Wirdanis Nik Mahmood2nd Gen$2
1971854SuperremRamli Awang2nd Gen$2
1972304adlyn021zulkflee mat ajidEnroller$25
1972897katbizkamarudin abd talibEnroller$25
1975273superpro14mohdhasmi mohamad2nd Gen$2
1976056chenab67che zainab che harun2nd Gen$2
1976081nuniey80hanuni farda habir3rd Gen$1
1976213jctfaridzfaridzul azuan mahadEnroller$25
1977722acman816azhar che manEnroller$25
JANGAN PANDANG BELAKANG LAGI, MAJUKAN DIRI Untuk MENINGKAT PENDAPATAN SERTA MODAL INSAN
YANG BERPENDAPATAN TINGGI. SESUATU KEJAYAAN BERGANTUNG PADA DIRI SENDIRI...
DAFTAR SEGERA DI

Followers