Pentas Hidup: Trick, Tips Adsense Membuahkan Hasil

Trick, Tips Adsense Membuahkan Hasil

Setelah bertungkus lumus selama berbulan-bulan akhir adsense ku membuahkan hasil..
Lega dan tersenyum nya aku di masa ini, tapi risau juga kadang-kadang Google ni, ribut tak ada, taufan tak ada, Tup-tup boleh di bannednya blog kita penat-penat kita buat, macam-macam tips, trik nak tarik visitor supaya klik iklan kita, Yang Paling saya kecewa sekali blog saya yang PR4 Di google akhirnya kena baned, rasa kecewa, satu hari aku tak buat blog.
Macam-macam sudut nak letak iklan adsense nak bagi orang klik.
Kalau dah di kira memang Banyak dah blog saya di banned oleh nenek Google, mungkin gara-gara terlebih expose. kadang- kadang kalau malas nak buat artikel saya copy dan edit sikit... tengok tempat nak copy bulat-bulat. ha.. ha..
Copy paste boleh kena guna gaya tersendiri..

Buat Kawan-kawan bukan senang nak cari duit adsense nie, kena rajin kena tau trik,
 method jangan langgar TOS google ye..
Okey kalau minat nak buat adsense ni buat, Rugi tak raih Usd dollar nie..
 Orang putih, Orang hitam kat luar sana dah riban2 dapat duit adsense nih..
Okey nie hasil ku yang tak seberapa..




















Macam mana kawan-kawan best tak buat duit adsense nie ..
Chaiyok2... ok jumpa lagi

Followers