Pentas Hidup: Seronok Lagi Buat Adsense

Seronok Lagi Buat Adsense

Aku nak cerita sikit pasal pendapatan Nuffnang aku nie.
aku baru join Nuffnang adalah empat bulan, tiap kali aku balik kerja mesti aku check
Nuffnang aku .. Kenapa nuffnang aku masih 45 sen saje.
Aku tak puas hati la dengan nuffnang nie..
Aku beralih kat adsense balik la alamat nyer..

Baru nie aku buat satu blog berbahasa inggeris
Aku buat la apa yang aku tau pasal adsense dan aku research kat google.
So aku buat artikel pasal Royal Wedding.., Kate middleton dan banyak lagi
Pasal niche tau la aku nak letak...

selang waktu petang sebelum siaran langsung Royal Wedding terkejut jugak aku traffik masuk ke blog beribu satu hari dan sekarang sebanyak 7476 sedangkan blog nie baru 4 hari di buat.
















Screen shot dari blogspot.com












Pendapatan Dengan adsense Usd 5.57, takat nie alhamdulilah puas hati jugak
walau pun ciput jer.. okey kalau korunk nak wat adsense nie leh komen sikit
hehehe...

Followers