Pentas Hidup: Virus owh Virus

Virus owh Virus

http://www.trigonit.com/Portals/42222/images//malware.jpg



Baru-baru ni computer aku di jangkiti virus.. aku dapat detect dari
seorang menghantar gambar kat aku melalui Yahoo Mesengger..
nasib la... aku klik sekali pastu delete
masa tu memang mencurigakan la.. gambar dia hantar tu sebab image tak
nampak melainkan
dia hantar link, tah aper-aper la..
Aku belum tau lagi penyangak tu yang hantar .
Kalau korunk nak tau virus tu menyerang sumer fail fail dalam computer
aku perlahan lahan..
aku dapat detect dari antivirus aku la..
bila antivirus aku asyik keluar bagi tau virus nak removekan ke? mesti la
remove kan..
banyak dow... alahai abis semua.. windows browers aku lambat nak bukak
last-last
hardisk pulak .. huhaha
tak leh jadi aku chat kawan .. so dia cakap kena format balik
aku save kan ler fail penting dalam pendrive then software
aku yang bagus sumer habis le.. hantar kedai dua hari aku tak online


Virus yang serang computer aku ni jenis malware , trojan phd tah ape-ape
lagi
Antivirus aku ni tak kuat.. rupanya free version..
Kena hati-hati dengan virus nie.
Dia boleh di hantar melalui gambar upload lagu kat
you tube pun kena hati hati..

Tapi kalau Antivirus korunk dapat bunuh virus oke lar..
kalau korunk nak tau penghantar virus tu dari negara britain..
aku rasa dia sakit hati kat aku ler..
ader la tue....

Followers