Pentas Hidup: Traffik kan blog wang pun masyukkk

Traffik kan blog wang pun masyukkk

Saya baru join "TRAFFIcadbar" yang best nyer tak perlu nak buat exchange link pada -pada member-member blogger

survey jer website dan blog dia orang makin
korunk survey makin banyak la traffic masuk. tapi blog atau web korunk
kalau boleh berbahasa inggeris sebab trafficadbar ni worldwide.

Tapi yang best nye adsense aku masuk sikit-sikit hehehe.
Tu la aku dok survey kat sini.
Sapa yang ada web atau blog berbahasa inggeris boleh promote kat sini.


KLIK SINI
http://trafficadbar.com/bie88



Comfirm blog atau web korunk di kunjungi visitor dari luar negara.
Pada yang buat adsense tu try la tapi baik-baik yer, takat ni blog aku tak
kena banned oleh google.
Tak tau aku saja nak try tapi dua hari ni duit adsense aku masuk keh2..
kalau korunk nak tau macam mana adsense ni

Korunk tengok iklan kat sidebar kat blog aku ada ads google tu lah adsense.
Tapi adsense ni tak macam nuffnang.
adsense ni tegas sikit, korunk tau la kan.
walau kadang 20sen, 30 sen masuk tapi usd dolar .. 3 kali ganda wei..
haha..
Kalau nak tau pasal adsense tinggal kan
komen kat bawah artikel nie, post akan datang aku aku buat cara-cara nak buat akaun adsense dan aku bagi ebook free dari otai adsense .

janji korunk lawat-lawat la blog nih...
kalau komen ciput jer aku tak letak ler post adsense ni,
mungkin tak der yang berminat ataupun korunk ader yang dah tau..
aku nak yang belum tau jer.. bukan apa nak bagi ilmu yang ciput nie pada korunk..
nak kongsi-kongsi ilmu mana tau tuhan bagi banyak lagi ilmu yang aku tak tau.
okey kawan2.. selamat menjelajah. terimakasih..

Followers