Pentas Hidup: Kuasa Turbo Naikkan Traffic anda.

Kuasa Turbo Naikkan Traffic anda.

















klik imej untuk melihat dengan jelas

Kalau anda layari You tube anda akan melihat view untuk satu video adalah 1000 view ke 100,000 . KALAU VIDEO YANG MENCECAH 100.000 VIEWS TAK MUSTAHIL visitor bisa klik Link anda..
Anda nak tau apa yang istemewanya You Tube ni..

Tak perlu SEO
Tak perlu updated blog
Time tidur pun video anda masih ada yang tengok

Saya nak dedahkan satu rahsia untuk anda trafikkan blog anda, produk atau apa saja bisnes online yang anda ingin buat kat internet nie.
Ikut video yang anda upload jangan upload video peribadi orang lain alamat nya video anda kena banned
Video yang banyak view kat You Tube adalah artis- artis antaranbangsa. Lagu hits top masa kini.
Cuba anda research kat hottrends Google. Keywords yang sentiasa di cari di luar dan dalam negeri cari ikut negeri atau boleh tengok global.
Jika anda buat affiliates anda cari keywords yang tertinggi dalam carian Google.
Baru-baru ini saya upload satu video tak sampai 3 hari ternyata view adalah 3000. Ikut video la.. kalau video anda di cari memang video anda jadi tumpuan ramai.
Tapi anda mesti tau bukan anda seorang yang upload video ada berbilion members You tube kat luar sana. Jangan upload video peribadi milik orang lain.
Upload video artis yang banyak views, dan yang penting video itu dapat menarik visitor untuk ke link anda, Cuba title video yang menarik pelawat untuk melihat video anda.

Saya bagi tips untuk anda ,
Anda tak perlu bayar satu sen pun kat saya, tujuan saya hanya untuk berkongsi ilmu bersama anda yang selalu masuk kat blog saya nie.
. selalu-selalu lah lawat blog ni yer dan follow jer..

Mula-mula cari video artis, kalau video lain terpulang pada anda janji ada orang yang nak tengok video anda. kalau nak buat produk seluruh dunia, alamat nya video artis antarabangsa le, macam rihana ke, justin biebier ke.. contoh lah yer

Download video tadi, software untuk download anda try software nie
Freedownloadmanager
Selepas itu anda upload balik video tu.
Dibahagian title letak tajuk nama artis, cuba anda ubah sikit jangan ikut tajuk video yang sama dengan anda download kat You Tube.
Bahagian Description
Tulis la Link BLOG ANDA. Link apa2 yang anda nak promote kat situ.



http://d2gr0rrkrkzk97.cloudfront.net/wp-content/uploads/2010/06/youtube-edit-titles-description.png

Ikut contoh tengok bahagian tags , tags itu keywords anda ,disitulah video anda akan diletak kat rangking mana,
kalau boleh biar orang jumpa video anda ok.
Lepas itu SAVE.
Kalau nak video hits lagi Ping.. KLIK SINI
Selamat mencuba..

Followers