Pentas Hidup: CARA DAFTAR HEARTBEATS

CARA DAFTAR HEARTBEATS

Apakhabar kawan-kawan.

Saya pasti ada yang tahu pasal Heartbeat, dan ada juga yang belum. Pada yang dah tahu dan belum daftar tu, memang rugilah. Daripada kita hanya berblog je, lebih baik kita menjana pendapatan sampingan, kan? Kalau sebelum ni blogger lebih tertumpu kepada Nuffnang sahaja, kini kita tambah sumber pendapatan tu dengan menggunakan Heartbeat.






Dalam entri ini saya nak share CARA daftar akaun Heartbeat. Kalau berminat nak join Heartbeat ni, hanya klik BANNER KAT ATAS . , jom kita tengok caranya.

1. Pergi ke laman Heartbeat. Klik kat heartbeat.my yang dalam bulatan dalam gambar kat bawah ni.


2. Klik Create Account. Pastu daftarlah akaun seperti biasa.


3. Kemudian klik pula pada Join HB!Affliate dan daftar juga seperti biasa.


4. Bila dah daftar, scroll bawah sampai jumpa Click here, dan klik kat situ.


5.Dan selepas tu jumpalah icon . Klik Get A Code, then tampal kod tu di blog seperti biasa.

Followers